

# Information Sessions & Tours Schedule 2021

## City campus - Madras Street

Tours and information sessions leave from the meeting point in the expo area in Whareora (W Block, off Barbadoes street).

#### Business

4.30pm	Business info session (30 minutes)	W110
Comput	ing	
4pm	ICT info session (30 minutes)	W110
5pm	ICT info session (30 minutes)	W110

#### Creative Industries

4.30pm	Art and Design tour (30 minutes)	D Block
4.30pm	Broadcasting info session and tour	TV Block
4.30pm	Musical Theatre NASDA info session (30 minutes)	E Block (NASDA Theatre)
5pm	Music Arts info session (30 minutes)	JZ Block

### Education and Languages

5pm	Japanese info session (30 minutes)	W109
5pm	Te Reo Māori info session (30 minutes)	W108
5pm	Gagana Sāmoa info session (30 minutes)	W108
5pm	Early Childhood info session (30 minutes)	W209
5.30pm	English Teaching (CELTA) info session (30 minutes)	W111
5.30pm	Sustainability and Outdoor Education info session (30 minutes)	W110

#### Engineering and Architecture

4pmArchitecture info session (30 minutes)K3075pmArchitecture tour (30 minutes)K Block4pmInterior Design tour (30 minutes)K Block4.30pmInterior Design info session (30 minutes)K3114.30pmEngineering and CAD info session (30 minutes)K2075pmEngineering and CAD tour (30 minutes)K Block4.30pmConstruction Management tour (30 minutes)K Block5pmConstruction Management info session (30 minutes)K Block			
4.30pm Interior Design info session (30 minutes) K311  4.30pm Engineering and CAD info session (30 minutes) K207  5pm Engineering and CAD tour (30 minutes) K Block  4.30pm Construction Management tour (30 minutes) K Block  Construction Management info session K215	•		
5pm Engineering and CAD tour (30 minutes) K Block 4.30pm Construction Management tour (30 minutes) K Block Construction Management info session K215	•		
4.30pm Construction Management info session K215	,		
	•	Construction Management info session	

#### Health Science

4pm	Laboratory Science info session (30 minutes)	W109
4.30pm	Sport Science and Nutrition info session (30 minutes)	W209
4.30pm	Social Work, Health and Wellbeing info session (30 minutes)	W109
5pm	Osteopathy tour and info session (30 minutes)	O Block
5.30pm	Animal Management and Vet Nursing info session (30 minutes)	W108

### Hospitality and Service Industries

4pm	Hairdressing and Barbering tour (30 minutes)	Paxus House
4pm	Beauty Therapy tour (30 minutes)	Paxus House
4pm	Cookery and Bakery tour (30 minutes)	U Block
4.30pm	Massage Therapy tour (30 minutes)	Jazz Block
4.30pm	Hospitality and Travel & Tourism tour	U Block
5pm	Cookery and Bakery tour (30 minutes)	U Block
5.30pm	Hospitality and Travel & Tourism tour	U Block
6pm	Cookery and Bakery tour (30 minutes)	U Block

# Student Services and Support

Ōtautahi House accommodation tours

30 minutes 4pm | 5.30pm

### City campus tours - Madras Street

Every 30 minutes, leaving from the meeting point in the Whareora.

30 minutes 4pm | 4.30pm | 5pm | 5.30pm

### Woolston campus tours - Ensors Road

Every 30 minutes, leaving from the meeting point in the VF Block.

30 minutes 3.30pm | 4pm | 4.30pm | 5pm | 5.30pm | 6pm

### Manawa campus - 276 Antigua Street

Leaving from the meeting point on the ground floor of Manawa.

### Health

4pm	Midwifery info session (1 hour)	HP109
4pm	Nursing info session (1 hour)	HP102
4.30pm	Medical Imaging info session (30 minutes)	HP108
5pm	Prehealth info session (30 minutes)	HP102
5.30pm	Tour of simulation room (30 minutes)	Second floor

Shuttle bus to the Manawa campus departs from City campus every 30 minutes from 3.45pm (leaving from meeting point in Whareora, W Block).